برای اخذ دستور فروش ملک مشاع، هزینه دادرسی چه میزان است؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۴۵۲ #90067149

آپارتمان مشایی که یک دانگ متعلق به من و ۵ دانگ متعلق به دیگری است و قابل افراز نیست.
اگر بخواهم دستور فروش بگیرم، هزینه دادرسی آن چگونه محاسبه میشه؟

مشاوره حقوقی فروش ملک مشاعی
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام درخواست افراز و تقسیم و فروش مال مشاع در صورتی که مالکیت مورد نزاع نباشد دعوا غیر مالی اعتباری محسوب می شود و هزینه دادرسی در دعاوی غیر مالی حدودا۲۰۰هزار تومان می شود.

هزینه دادرسی آن غیر مالی است و اگر هم مالی بود هزینه بسیار بالایی نمی شد.

سلام

هزینه دادرسی بر اساس ارزش معاملات منطقه ای ملک محاسبه می شود که معمولا مقدار زیادی نیست

چنانچه گواهی عدم افراز را از ثبت اخذ نموده و مهلت های اعتراض آن گذشته و ابلاغ ها انجام شدهٰ؛ هزینه دادرسی آن
در دادگاه غیر مالی و دستور صادره از سوی دادگاه قطعی و غیر قابل تجدیدنظر است و هزینه مراحل بعدی رسیدگی را ندارد و فقط ممکن است هزینه های کارشناسی و ارزیابی و مزایده را در مرحله اجرا پرداخت نمایید.

سلام
اول باید رای غیر قابل افراز بودن را از ثبت بگیرید
هزینه دادرسی دعاوی غیرمالی حدود ۱۰۰ تا ۲۰۰ هزار تومان