آیا میتوان شکایت بعد از رضایت عنوان کرد؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۱۵۹ #90030635

شخصی با ادعای تصادف شدید ماشین بنده با ایشان شکایت کیفری نمود و از بیمه بنده استفاده کرد. اما بعد رضایت بی قید و شرط دادند و با توجه به اصل برائت قرار منع تعقیب صادر شد و اعتراض نکرده و حکم قطعی شده. مجددا به حل اختلاف شکایت کرده و دادخواست مطالبه وجه داده آیا بر خلاف قانون است یا خیر؟
با تشکر.

مشاوره حقوقی تصادفات
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
وقت بخیر
متن رضایت نامه شما باید بررسی شود. اگر در مورد بحث حقوقی و مالی تصمیمی گرفته نشده باشد، راه طرح پرونده حقوقی وجود دارد.

شکایت کیفری و صدور حکم برائت یا منع تعقیب هیچ منافاتی با این نداره که طرف شکایت حقوقی علیه تونه بکنه یعنی میتونه که شکایت حقوقی هم از شما بشه و حتی میشه همزمان شکایت کیفری کرد و همزمان شکایت حقوقی شکایت کیفری به لحاظ مجازات حقوقی در خصوص مطالبه مال و یا احوال شخصیه مربوط به احوال مدنی اشخاص هستش پس امر کیفری هیچ منافاتی با امر حقوقی نداره فقط طرف از نظر کیفری به نتیجه نرسیده است پیشه مشاوری حقوق داد وکیل راهنمایی کردن برای مطالبه خسارت ش به دادخواست حقوقی مراجعه کنه و با توجه به قیمتی که ادعای خسارت وارد شده در آن خصوص تقدیم دادخواست کند و اگر در صلاحیت شورای حل اختلاف یا در صلاحیت دادگاه باشد که تا صلاحیت شان برای رسیدگی ۲۰ میلیون باشه در صلاحیت شوراست شورای حل اختلاف مازاد بر ۲۰ میلیون تومن در صلاحیت دادگاه است.

سلام
اعلام رضایت در پرونده کیفری بوده و اگر ایشان به لحاظ جنبه مالی خسارت دیده اند و در این خصوص رضایت نداده باشند می توانند آن را مطالبه کنند.