باقی ورثه ادعای قسمت های فروخته شده رو میکنن من ملزم به پرداخت هستم؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۰۶ #90006739

پدربزرگ بنده سه تا پسر و سه تا دختر ازشون به جا مونده
پسرها که یکیشون پدر بنده بوده اقدام به فروش قسمت هایی از املاک ارثی رو کردن دخترا ها بعد از ۱۹ سال از فوت پدرم ادعای اون قسمت های فروخته شده رو دارن آیا بنده ملزم به پرداخت هستم یا خیر؟
قابل ذکر هست که در اون دوران بنده ۷-۱۰ سال داشتم و پدر من از پول اون ارثیه ملکی یا اموالی نخریده که ازش به جا بمونه و متاسفانه همه ش رو خرج زندگی کرده.

مشاوره حقوقی ارث
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
تقسیم ماترک تنها زمانی معتبر است که به امضاء تمامی وراث رسیده باشد .
در ما نحن فیه دختران متوفی میتوانند تمامی معاملاتی که بدون رضایت ایشان انجام شده را باطل کرده و مدعی خسارت شوند .

سلام
آنچه که یعنوان مال از پدربزرگ شما به جای مانده است متعلق به همه ورثه بوده است
و هر یک از وراث می‌توانند بدون توافق دیگران فقط سهم الارث خود را به صورت مشاع به دیگران بفروشند
اما چنانچه بیش از سهم الارث خود بخش هایی را فروخته باشند
و یا چنانچه قبل از توافق و تقسیم با سایر ورثه بخشهای مشخص و معینی را به دیگران فروخته باشند در این صورت باید پاسخگوی بقیه ورثه باشند و حق فروش بدین کیفیت را نداشته اند

تقسیم ماترک تنها زمانی معتبر است که به امضاء تمامی وراث رسیده باشد . در موضوع مذکور دختران متوفی میتوانند تمامی معاملات پسرها و پدر شما را باطل کرده و مدعی خسارت از ایشان و یا وراثشان شوند .