آیا به دلیل افسردگی شدیدی که دارم محجور محسوب می شوم و خانواده ام می توانند از طرف من شکایتی مطرح کنند؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۱,۳۵۱ #89853380

سلام.وقت بخیر
خانواده ام بدون اطلاع و رضایت بنده؛از شخصی که من رو آزرده بود شکایت کردند.واقعا چنین حقی دارند؟
حتی پرینت مکالمات و پیامک های من رو هم دریافت کردند.من بخاطر اقدام به خودکشی های متعدد مدتی رو داخل بیمارستان روانی سپری کردم تا تحت نظر باشم .در آخر هم با تشخیص دکتر که گفتن بنده افسردگی شدید دارم؛با تجویز چند دارو مرخص شدم.ممکنه بخاطر بستری شدنم ؛محجور شناخته شده باشم و به این خاطر اونها این حق رو پیدا کرده باشند؟

مشاوره حقوقی خانواده
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام شما محجور نیستید . اگر هم مجنون تلقی شوید دو فرض دارد مجنون دایمی و ادواری . مجنون دایمی محجور است اما محنون ادواری فقط در زمانی که جنون عارض می شود محجور است .

با سلام و وقت بخیر
با توجه به ماده 1207 قانون مدنی محجورین به سه گروه تقسیم می شوند ؛

۱- صغار ۲- غیر رشید ۳- مجانین
با توجه به این مورد که ذکر کردید مدتی در بیمارستان روانی بستری بوده اید ، اگر محرز شود که دارای جنون آنی بوده اید در آن مدت محجور محسوب می شوید .
موفق باشید