زمینی که خریده ام چند بار فروخته شده، تکلیف چیست؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۶۹۵ #89804382

سلام‌
زمینی خریدم چند ماه پیش الان متوجه شدم مدعی داره که فهمیدم دو تا‌ فروشنده هستند یکی به‌ یکی‌ فروخته‌. و یک فروشنده هم به من فروخته. به فروشنده خودم گفتم‌ که در قولنامه ذکر کردیم اگه مشکلی داشت زمین باید جواب بدی اول گفت پولتو میدم ولی الان اذیت میکنه و سر میگردانه. واسطه هم داشتم که از اول تا اخر با ما بود و دوست فروشنده بود .باید چکار کنم ممنون میشم راهنمایی کنید آیا به‌ پولم میرسم؟ به بدبختی جمع کردم.

مشاوره حقوقی قراردادهای خرید و فروش
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

برابر قرارداد الزام به تنظیم قرارداد تنظیم و اگر تبانی جهت اخذ پول و ..... بوده ، شکایت کیفری.