ودیعه را برداشته و فرار کرده، چگونه شکایت کنم؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۳۹ #89795449

بنده خانه ای را اجاره داده ام و بعد از چهار ماه متوجه شدم مستاجر، خانه ی بنده را به مستاجر دیگری(رهن)داده و پول رهن را برداشته و فرار کرده.حال چگونه میتوان مستاجر دوم را بیرون کرد. از کدامیک شکایت کنم که زودتر به نتیجه برسم.از مستاجر اول که فرار کرده یا جستاجر دوم؟واین پروسه چقد زمانبر است؟با تشکر

مشاوره حقوقی قرارداد اجاره
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

اگر حق اجاره به دیگری را نداشته است میتوانید اکنون اقدام به تخلیه ملک نمایید ، شما بایستی به استناد قرارداد اجاره و عدول از تعهدات قراردادی تقاضای فسخ قرارداد و دستور تخلیه را بخواهید و مستاجر دوم خودش بایستی از مستاجر اول شکایت نماید .

تا زمانی که قرارداد شما با مستاجر اول منقضی نشده باشد نمیتوانید نسبت به تخلیه ملک اقدام نمایید. رابطه بین مستاجر اول و دوم ارتباطی به شما ندارد. پس از اتمام مدت اجاره میتوانید از طریق شورای حل اختلاف محل وقوع ملک نسبت به تخلیه فوری اقدام نمایید و مسئولیتی در قبال ودیعه پرداختی توسط مستاجر دوم ندارید.