میتوانم تا قبل از اینکه دستور مزایده ماشین رو بدهند کاری کنم شکایتی کنم؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۳۰۱ #89791598

با سلام و درود
۱۳۹۷/۱۱/۱۱ ماشینی داشتم که صورت قولنامه دستی به یکی از آشنایان دور فروختم
به طوری که کل ثمن ۸۵ تومان بود که خریدار مبلغ ۱۰ تومن آن را پرداخت کرد و مابقی را قرار شد ۴۰ روز دیگر بدهد و در پایان نوشتم چنانچه خریدار ظرف مدت پول را پرداخت نکند خودرو توقیف است و نیز چونکه مبلغ کل پول پرداخت نگردیده است خودرو به صورت امانتی واگذار گردید و هیچگونه اسمی از فسخ معامله نیاورده شده در قولنامه دستی شاهدین معامله هم همسر خریدار و پسر خودم بودند
متاسفانه پس گذشت ۲ روز خریدار و برادرش و همسرش در ایست بازرسی کرمان همراه با ۳ کیلو شیشه و یک قبضه کلت کمری دستگیر می شوند و مواد جاسازی نبوده اصلا من سریعا به کرمان رفتم و به عنوان مالک ماشین صحبت کردم بازپرسی از من بازجویی کرد و گفتن باید تحقیقی صورت بگیرد که شما در این امر دخیل بودید یا خیر و چونکه نظامی بودم مرا بازداشت نکردند وگرنه بازداشت بودم و گفت تنامی مدارک ماشین را برابر اصل کن و بزار رو پرونده و برو خبرت میکنیم ماه ها گذشت سر انجام بنده در تاریخ ۱۳۹۸/۷/۲۷ تبرئه شدم در دادسرا و پرونده به شعبه کیفری افتاد و من به کرمان گرفتم خواستار رفع توقیف بودم اما قاضی با برخورد بدی با من رفتار کرد و اصلا فکر ماشین را سرت بیرون کن و اصلا پیگیر نباش ماشین ضبط میشه منم گفتم فقط ۱۰ تومن گرفتم و مابقی را نگرفته ام همسرش که در زندان است شاهد است اما بی توجه به من ماشین را پس از مدتی دستور ضبط داد که هیچ گونه ابلاغیه ای در این باره به دست من نرسیده که لااقل اعتراض بزنم اصلا من هیچ گونه مراحل در جریان نبودم الان پرونده در شعبه اجرای احکام کرمان است و احتمالا بعد از تعطیلات به مزایده بزارن ماشین رو الان که پرونده در اجرای احکام است من میتوانم شکایت کنم از شهر خودم من کرمانشاهی هستم و و ماشین در کرمان ضبط شده و الان پرونده اش در اجرا احکام است میتوان کاری کرد یا باید به قول قاضی پرونده بی خیال شم و فکرش را از سرم بیرون کنم خواهشن برادرانه خواهش میکنم یک راهی بهم باید همین جا ترور قرآن حق ام ضایعات شده واقعا خودتونو بزارید جای من . الان بعد از تعطیلات میکنم تا قبل از اینکه دستور مزایده ماشین رو بدن کاری کنم شکایتی کنم سند ماشین و برگ سبز دستمه و تمامی مدارک به نام خودمه خدا کمکتان کنه محتاجم به کمک

مشاوره حقوقی مواد مخدر
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

ب عنوان سخص ثالث اعتراض بزنید و پیشنهاد میکنم یک وکیل برای انجام کار گرفته

میتوانید بعنوان شخص ثالث نسبت به رای صادره وتوقیف حاصل شدهداخواست بدهید

بله شما میتوانید شکایت کنید اما پرونده شا نیاز به بررسی دقیق تر دارد فلذا از مشاوره استفاده نمایید

با سلام
شما می توانید به عنوان شخص ثالث وارد پرونده شوید و به رای صادره مبنی بر توقیف اعتراض بزنید.بهتر است در این مورد از وکیل استفاده نمایید