محاسبه حداقل حقوق با هشت ماه سابقه طلاسازی

پرسیده شده
۹ پاسخ ۶۷ #89788451

وقت بخیر، بنده هشت ماه سابقه کاری دارم در کارگاه طلاسازی و حقوق نیم سال دوم ۸ تومن بوده و بیمه هم رد نکردن و شرایط اسکان هم برام فراهم شده. با این احتساب حداقل حقوق سال ۴۰۳ چقدر هستش؟ خیلی ممنونم.

مشاوره حقوقی اداره کار
۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام حداقل حقوقد۷۱۱۶۰۰۰تومان است که به این مبلغ حق اولاد و مسکن هم اضافه میشود

با سلام ، حداقل حقوق در سال ۱۴۰۳, هفت میلیون و صد و چهارده می‌باشد که مبلغی که اضافه میشود بستگی به شرایط کارگر دارد مثل حق مسکن ، حق اولاد و غیره

سلام وقت بخیر
حداقل حقوق ۷/۱۱۶/۰۰۰ می باشد به اضافه حق مسکن
حق اولاد. بن مسکن اضافه میشود

با سلام،حداقل حقوق کارگری در سال ۱۴۰۳، هفت میلیون و صد و شانزده هزار تومان است که بسته به شرایط شما افزایش می یابد.

با سلام
طبق ماده ۱۴۸ قانون کار، کارفرمایی که از بیمه نمودن کارگر خود خودداری کند، علاوه‌بر پرداخت حقوق کارگر، به پرداخت جریمه نقدی معادل دو تا ده برابر حق بیمه نیز محکوم خواهد.
و در سال ۱۴۰۳ حداقل حقوق ۹ میلیون ششصد هزار تومن با همرا سایر آیتم تا حدود ۱۲ میلیون هم میباشد.

با سلام
حداقل حقوق کارگران ۷ میلیون و صد و شانزده هزار تومان است که بسته به شرایط مقرر افزایش می یابد.

با سلام
حداقل حقوق کارگران در سال جدید هفت میلیون و صد و شانزده هزارتومان است که به این مبلغ بن کارگری، حق مسکن، پایه سنوات، حق تاهل (در صورت متاهل بودن) و حق اولاد (در صورت فرزند داشتن) افزوده خواهد شد.