میتوانیم از آب چشمه ای که از ملک ما سرچشمه میگیره استفاده کنیم؟

پرسیده شده
۱۴ پاسخ ۲۸۵ #89760001

چشمه آبی از ملک موروثی ما سرچشمه گرفته و وارد معبر عمومی (سیلاب )شده و همسایگان هرکدام زود رسیده استفاده می نمود و ملک ما بدلیل اختلاف ارتفا از آب محروم بوده است حالا با تسطیح باغ و تغییراتی که ایجاد شده میتوانیم از آب چشمه ای که از ملک ما سرچشمه میگیره استفاده کنیم .

مشاوره حقوقی ملکی
۱۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام
قانونا چشمه در ملک هرکس باشد مالک چشمه نیز هست ومیتوانند استفاده کند ولی بشرط اینکه سایرین درآن چشمه حقی نداشته باشند
درصورتی که به حق سایرین خللی نمی آورید بله میتوانید استفاده کنید

با سلام اگر در مالکیت کسی نباشد بله میتوانید

در صورت مالکیت می توانید استفاده کنید در غیر این صورت خیر

درود
اگر نسبت به چشمه مالکیت یا حقی داشته باشید می توانید استفاده کنید.

با سلام. وجود چشمه در زمین شما دلیل مالکیت بر چشمه است مگر خلاف آن ثابت شود .

با سلام اگر مالکیت داشته باشی و قبل از استفاده باید مشخص گردد که آیا از آن چشمه برای شما حق ارتفاق و استفاده دارین یا نه،در غیر اینصورت باید با توافق و بصورت کتبی حق استفاده برای خود کسب نمایید

با سلام
بله مشکلی نخواهد داشت