تعویض فامیلی دخترم چگونه قانونی انجام بشه؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۲۲۱ #89706234

من وهمسرم ۳سال پیش جدا شدیم وحضانت دختر ۱۵ساله ام با مادرش میباشد لذا همسرسابق ودخترم تقاضای تعویض فامیلی دخترم را دارند ..دخترم حکم رشد نیز دارد لطفا راهنمایی بفرمایید

مشاوره حقوقی تغییر نام و نام خانوادگی
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام زوجه سابق نمی تواند اقدام به تغییر نام شناسنامه کند و شما به عنوان پدر اگر نام‌خانوادگی خود را تغییر دهید نام خانوادگی ایشان هم با ارائه مدارک شناسایی تغییر می‌کند ضمن اینکه با توجه به حکم رشد دخترتان خودش راسا می تواند ازطریق سازمان ثبت احوال با دارا بودن شرایط تغییر نام خانوادگی،نسبت به آن اقدام کند

با سلام
باتوجه به اینکه دختر بالغ و عاقل می باشد لذا این امکان متصور بله و بر اساس قانون در قالب خاص پیش بینی شده است.

با سلام
بر اساس شرایط مذکور، ایشان شخصا امکان ثبت تقاضا را دارد، با این وجود تقاضای تغییر نام خانوادگی صرفا در قالب موارد خاص و منحصر در قانون مورد پذیرش قرار خواهد گرفت

متقاضی عوض کردن فامیلی، باید ۱۸ سال به بالا بوده یا حکم رشد داشته باشد تا بتواند با طی کردن نحوه و مراحل تغییر نام خانوادگی، اقدام به تغییر آن، در شناسنامه خود نماید. مرجع صالح تغییر نام خانوادگی در شناسنامه، اداره ثبت احوال محل صدور شناسنامه می باشد