اعتراض به کم بودن دیه تصادف ممکن است؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۱,۸۳۴ #89696988

اول برج پنج تصادف کردم که طبق نظر پزشک استخوان کف پایی من خورد شده حالا دیه در نظر گرفته شده ۲۸ م است
خراشیدگی حارصه قدام ساق راست
جراحت موضحه پشت پای راست
شکستگی استخوان کف پائی سوم راست
پارگی دو تادون انگشت سوم پای راست که ترمیم شده
اسیب نسج نرم پای راست ناشی از تعبیه دو پین ارتوپدی
صدمات بر اثر جسم سخت طی حدود ۱/۵/۹۸ طبق پذیرش بیمارستان
معاینه مجدد ۳ ماه بعد لازم است
بعد سماه معاینه شدم
یه برگه هم دادن که ارش کمتر از ۱۰درصد
این متن نامه پزسک قانونیه
حالا رای دادگاه
بابت خراشیدگی حارصه قدامو جاحت موضحه پشت پای راست و حراحت کف پای راست (دامیه)هشت صدم از یک دوم دیه کامله
شکستگی استخوان کف پایی سوم راست ۲ صدم از دیه کامل بعنوان ارش
بابت پارگی دو تاندون انگشت سوم پای راست که ترمیم شده است ۳ صدم دیه کامل به عنوان ارش
بابت اسیب نسج پای راست ۱.۵ صدم دیه کامل بعنوان ارش
اگه میتونم اعتراض بزنم

مشاوره حقوقی دیه
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درود بر شما
ارزوی سلامتی برای شما دارم
رای صادره منطبق بر قانون مجازات اسلامی است اگر تعداد جراحات کمی و کاستی میبینید میتوانید اعتراض کنید در غیرابنصورت رای صحبح است