تاثیر رای دادگاه بدوی در دادگاه تجدید نظر چقدر است؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲۲۲ #89594410

اگر مردی به خاطر ترک انفاق در دادگاه بدوی به حبس بالای یکسال محکوم گردد و اعتراض بدهد و پرونده به دادگاه تجدید نظر برود ایا رای صادره در دادگاه بدوی در تایید حکم در تجدید نظز تاثیر دارد؟ لازم به توضیح است داد خواست الزام به تمکین زوج به دلیل رفتار های نامتعارف رد شده و زوج صراحتا اقرار به اخراج همسرش از منزل نموده است و در دادگاه دیگری و پرونده دیگری به دلیل ضرب و شتم و توهین محکوم شده است با این اوصاف در دادگاه تجدید نظر چقدر احتمال تغییر یا تعلیق وجود دارد؟

مشاوره حقوقی ترک انفاق
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درصورتی که زوج صراحتا اقرار به بیرون نمودن زوجه از منزل نموده باشد رای پرداخت و محکومیت نفقه دادگاه بدوی در تجدیدنظر نیز تایید خواهدشد.