نحوه درخواست گواهی اثبات مالکیت از دادگستری چگونه است؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۳۵۸ #89581682

با سلام و احترام
یک زمین مشاع سال ۱۳۶۹ از طریق قولنامه و وکالت محضری از شخصی که اکنون فوت کرده خریداری شده
از سال گذشته با تعدادی از مالکینی که میشناختیم برای هماهنگی تفکیک صحبت کردیم و تعدادی قبول و تعدادی امتناع میکردند
مدتی پیش بالاخره با تعدادی از مالکین برای تفکیک اقدام و وقتی به اداره املاک و مستغلات رفتیم متوجه شدیم همان مالکینی که از همکاری امتناع میکردند اقدام به تفکیک زمین کرده اند و در مرحله پرداخت سهم شهرداری هستند
متوجه شدیم همان سالهای ابتدای خرید این مالکین از فروشنده شکایت و از ایشان سند دریافت کرده ولی ما متوجه این موضوع نشدیم
حتی یک صورتجلسه تفکیک همان سال ابتدایی بین ما و بقیه شرکای مشاعی به اسم و امضا وجود دارد
حال کارشناس شهرداری در جواب شکایت جهت توقف روند تفکیک به ما اعلام کرده که ایشان سند و شما قولنامه محضری دارید و اعتبار سند بیشتر است و نمیتوانیم جلوی تفکیک را بگیریم و فقط در صورت دستور دادگستری میتوانیم جلوی روند را بگیریم
نماینده مالکین تفکیک کننده میگوید که ما سند داریم و تفکیک کردیم و نمیتوانید ادعای سهم کنید
حال عاجزانه ما مالکین که سالها منتظر تجمیع شرکای مشاعی بودیم و الان متوجه شدیم مورد فریب قرار گرفتیم چه باید بکنیم
ایا تنها راه گواهی اثبات مالکیت در این شرایط آشوب کرونایی و مدتها دوندگی است؟
اگر این تنها راه است چطور و بکجا باید مراجعه کنیم
تشکر

مشاوره حقوقی اثبات مالکیت
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بامراجعه به دفترخدمات قضات دادخواست اثبات مالکیت ارائه دهید

سلام
دادخواست اثبات مالکیت در دفاتر الکترونیک قضایی بدهید

باید دادخواست خود را با موضوع اثبات مالکیت تقدیم دادگاه کنید

با سلام
بدوا دادخواست اثبات مالکیت و سپس تقاضای ابطال اسناد دیگران را نمائید

درود
دادخواست اثبات مالکیت در دفاتر خدمات قضایی ثبت نمایید.