تبعات خدمت سربازی در سپاه و سوابق بسیج برای مهاجرت تحصیلی

پرسیده شده
۷ پاسخ ۶۸ #89567190

با سلام و احترام، آیا فردی که سابقه بسیج فعال داشته باشد و دوران سربازی خود را در سپاه پاسداران انقلاب اسلامی گذرانده باشد، درصورتی که بخواهد در کشور دیگری به تحصیل پزشکی یا غیره بپردازد، با توجه به این سوابق بسیج و سربازی در سپاه، بعضی کشورها ایراد خواهند گرفت و بعد مشکل پیش می‌آید؟ یا کارت پایان خدمت سربازی را چک نمی‌کنند؟

مشاوره حقوقی بین‌ الملل
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
یادم هست که کشور آمریکا برای کسایی که سربازیشون رو تو سپاه گذرونده باشن هم محدودیت ایجاد میکرد و از ورود به آمریکا مخالفت می‌کرد
منتها این قانون برای سربازان منتفی شده

سلام بستگی به قوانین کشور مقصد دارد.

سلام تاثیری در مهاجرت نخواهد داشت

با سلام این موضوع بر اساس قوانین داخلی کشور پذیرنده رسیدگی میشود و ارتباطی به سرباز وظیفه ندارد

سلام بستگی به کشور پذیرنده دارد باید به قوانین آن کشور مراجعه کنید.

سلام در کشورهایی که سپاه پاسداران در لیست تحریم یا... قرار دارد محدودیت ها برای افسران شاغل لحاظ می گردد نه سربازان وظیفه ضمن اینکه دیتا و اطلاعاتی از بسیج و اعضا آن برای اعمال محدودیت یا حتی پیگیری وجود ندارد

تعیین این موضوع به عهده کشور پذیرنده می باشد و باید به قوانین آن کشور مراجعه کرد.