چرا طلب بنده مشمول نرخ روز ارز نمیشه؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۱۶۰ #89554668

با سلام
در سال ۸۶ پولی در قالب یورو به شخصی قرض دادم. به صورت حواله ارزی. که آن شخص پول را پس نداد.در سال ۹۵ با اقرار نامه ای که داشتم شکایت کردم. طلب را ۳۰۰ میلیون تومان به نرخ سال ۸۶ برآورد کردن. الان سه سال هست که هنوز مراحل اداری شکایت به سرانجام نرسیده و مالی که معرفی کردم هنوز به فروش مزایده نرفته. با توجه به بالا رفتن نرخ یورو و دلار، چرا طلب بنده مشمول نرخ روز ارز نمیشه؟۳۰۰میلیون تومن الان آیا ارزشش با ۳۰۰میلیون تومن سالهای قبل برابره؟!!! اون موقع میشد باهاش خونه خرید.الان پول یک ماشین هست!

مشاوره حقوقی وصول مطالبات
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام. در مورد ارز، دادگاه تاخیر تادیه را در نظر نخواهد گرفت علتش هم ماده ۵۲۲ قانون ایین دادرسی مدنی است که طلب باید از نوع وجه رایج باشد منظور ریال و وجوه کشور ایران. پس به همین علت خسارت تاخیر تعلق نمی گیرد‌

طلام. در مورد ارز، دادگاه تاخیر تادیه را در نظر نخواهد گرفت علتش هم ماده ۵۲۲ قانون ایین دادرسی مدنی است که طلب باید از نوع وجه رایج باشد منظور ریال و وجوه کشور ایران. پس به همین علت خسارت تاخیر تعلق نمی گیرد‌

سلام
باید درخواست خسارت تاخیر تادیه کنید
درخواست ارزیابی حقوقی بدید