نقض وجه التزام چگونه است؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۸۲ #89554282

سلام .

قراردادی که مبلغ کل آن ۴۰ میلیون ریال ( ۴ میلیون تومان ) است .

۱ . اگر خسارت ناشی از وجه التزام ( بابت تاخیر ) به مبالغ بالای ۳ میلیارد ریال ( ۳۰۰ میلیون تومان ) تجاوز کند .
۲ . و شاکی صرفا به جهت بالا بردن مقدار خسارت ناشی از تاخیر دیر تر اقدام به دادخواست نماید .

در برخی منابع گفته میشود که دادگاه چنین حکمی نمیدهد و شرط وجه التزام این چنینی سفیهانه میباشد .
و در برخی منابع دیگر میگویند قاضی حق دخالت در وجه التزام را ندارد .

حال دادگاه چه رویکردی پیش رو میگیرد ؟

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

دادگاه بایستی اینگونه وجه التزام را در نظر نگیرد زیرا که این خود بگونه ای دارا شدن بلاجهت است . بایستی لایحه ای برایتان تنظیم شود که نیازمند مطالعه پرونده و قرارداد می باشد .

بستگی به نظر قاضی دارد و البته معمولا وجه التزام های سنگین را قابل مطالبه نمی دانند.