میتوانم ادعا کنم منم چهار سال میشینم و یا اجاره بدهم؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۲۰۸ #89541757

با سلام
پدر بنده به رحمت خدا رفتن و از خونه ای که بما رسیده دو و نیم دانگ بنام منه ولی برادرم نشسته
و چهار سال گذشته ولی بعلت مشکلاتی که با ایشان دارم نمیخوام دیگه سکـونت داشته باشه چون باعث آزار مادرم و خودم در طبقات دیگه میشه که اونجا رو شش دانگ بنام بنده است که اون زمان خریدم
حالا با توجه به دو نیم دانگ و سهم خواهرم میشیم سه دانگ و خودشم سه دانگ بنامشه
آیا میتونم ۴ سال نشسته خودم ادعا کنم منم چهار سال مشینم و یا مستاجر بدم
با تشکر

مشاوره حقوقی ملکی
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
شما میتوانید همراه خواهرتان تامین دلیل نمایید،
پس از اخذ نظر کارشناس رسمی دادگستری میتوانید مطالبه اجرت المثل نمائید
لیکن در خصوص خروج برادرتان یک اظهارنامه ارسال نموده و بیان نمائید که قصد فروش ملک را دارید

تصرف مال مشاع توسط هر یک از مالکین باید با توافق سایر شرکا باشد. در صورتی که توافق کنید شما یا برادرتان یا ثالث می تواند در ملک سکونت داشته باشند. می توانید دادخواست خلع ید برادرتان را بدهید و اجرت المثل ایام تصرف را نیز مطالبه نمایید

سلام
با توافق برادرتان شما هم می توانید به مدت ۴ سال از آن استفاده کنید ولی چنانچه توافق نکنند شما میتوانید علیه ایشان دادخواست خلع ید و نیز مطالبه اجرت المثل سالهایی که در تصرف آن ایشان بوده است را نسبت به سهم خود و خواهرتان مطالبه کنید

شما میتوانید برای سهم خود جهت مدت زمانی که سکونت داشته دادخواست اجرت المثل ایام تصرف نمائید.

برای تخلیه برادر دادخواست خلع ید تقدیم و همچنین دادخواست اجرت المثل ایام تصرف برای ستادهایی که ایشان ساکن بوده اند تقدیم کنید