حق طلاق زن در چه مواردی است؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۳۰۸ #89529800

ایا در صورت خیانت مرد به زن بصورت مشروع یا نامشروع، صیغه، ازدواج دائم، اعتیاد، کتک زدن و بی احترامی حکم طلاق برای زن صادر میشه یا خیر؟
با پرداخت مهریه. (در صورتی ک مرد نارضایت در طلاق باشد) این یکی از شروط من در ازدواجه که خواستگارم با کتبی کردن اون مخالفا

مشاوره حقوقی طلاق از طرف زن
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
مواردی که فرمودید در صورت اثبات مراتب به زن حق طلاق میدهد در نتیجه ابتدا زن باید مثالا وقوع بی احترامی یا ضرب و شتم یا اعتیاد را ثابت نموده و متعاقبا تقاضای طلاق نماید.
اما عدم پرداخت مهریه موجد حق طلاق نیست...

با سلام
اعتیاد مضر شوهر
نپرداختن نفقه حداقل به مدت ۶ ماه
مریضی سخت علاج شوهر
امراض مقاربتی شوهر
بچه دار نشدن زوج
ترک زندگی توسط زوج
ازدواج مجدد بدون رضایت همسر اول
محکومیت شوهر به زندان بالای ۵ سال یا ارتکاب به جرایمی که بر خلاف شان زوجه است
سورفتار و سو معاشرت ( ضرب و جرح، توهین،… )
عدم تهیه مسکن برای مدت غیر متعارف
اثبات خیانت همسر در دادگاه
با شرایطی کراهت شدید زوجه همراه با بذل کل مهریه
بلاتکلیف رها کردن زوجه
نداشتن رابطه جنسی برای مدت غیر متعارف
مشکلات زناشویی ناشی از عیوب مرد
رابطه جنسی غیر متعارف
با شرایطی دوری طولانی زوجین از همدیگر
میتوان با شروط ۱۲ گانه طلاق ، درخواست طلاق از ناحیه زوجه با اثبات موضوع ثبت درخواست کرد همراه با دریافت مهریه.
باتشکر دربر