به نام زدن سیم کارت بدون حضور مالک اصلی امکان پذیر است؟

پرسیده شده
۱۰ پاسخ ۲۰,۵۶۹ #89521

سلام.سال۸۲ هزینه خرید سیم کارت دائمی همراه اول را به برادرم دادم که برام سیم کارت ثبت نام کنه ولی ایشون به نام خودش ثبت نام کرد ولی سیم کارت را به من داد. به دلیل اختلافاتی که با خانمش داشتم حاضر نمیشد به نامم کنه در نتیجه مجبور شدم با هماهنگی یک پیشخوان سیم کارت را به نام خودم بزنم حدود دو سال پیش وایشون امسال برای فروشش اقدام کرده و متوجه شده و در شورای حل اختلاف از من به جرم خیانت در امانت شکایت کرده و سیم کارت را مطالبه می کند. با وجودی که شاهد هم دارم که پول رو برای این منظور از من گرفته و تمام قبوضش رو خودم پرداخت کردم چطور می تونم از حقم دفاع کنم؟لطفا راهنماییم کنید

مشاوره حقوقی خیانت در امانت
۱۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بااحترام
اگر با شاهدت شهود و مدارک نتوانستید اثبات نمایید شما باعنوان مطالبه وجه به برادر که قرض داده اید در دادگاه دادخواست باتاخیر تادیه تا از مبلغ خط نیز بالاتر دریافت نمایید

باسلام
اگر توافق و قراردادی مابین شما وجود داشته باشد که بتوانید به آن استناد نمایید که هزینه خرید سیم کارت را شما پرداخته اید و بایستی بنام شما سیم کارت ثبت می گردید و قصوری صورت گرفته ، می توانید طرح دعوی و بالعکس رد دعوی نمایید. لذا در صورت عدم وجود هر گونه قراردادی نیاز به دیگر موارد اثباتی می باشید که اگر چنانچه نتوانید موضوع مالکیت خود را اثبات نمایید قطعا دفتر خدماتی که برای شما انتقال مالکیت انجام داده نیز مورد اتهام قرار گرفته و موضوع به سمت جعل و کلاهبرداری می تواند سوق داده شود که پیامدهای قضایی خاص خود را بدنبال دارد.

سلام
خیر حتما یا وکالت یا حضور وی در دفتر خدمات ارتباطی نیازمند میباشد.

سلام، برای اثبات این امر به دلایل و مستنداتی بیش از فیش واریزی احتیاج دارید، اعم از وکالت نامه ای که جهت این امر به برادرتان داده اید و یا حضور شهود هم میتواند به اثبات امر کمک کند.

سلام برای اثبات ما لکیت شما باید مدرک محکمی در دست داشته باشید تا بتوانید دفاع خوبی داشته باشید ونتوانید اثبات نمایید محکوم میشود موفق باشید

برای انتقال مالکیت سیم‌کارت حضور مالک الزامی است یا داشتن وکالت از طرف مالک ایشان درصورت داشتن ادله کافی دال بر پرداخت وجه سیم کارت و استفاده طولانی مدت در صورت متضرر شدن از عدم‌وجود شماره مورد نظر مخصوصا اگر از این خط برای کسب و کار استفاده می‌کرده اقدام قضایی ودر صورت ادله وشهود دادخواست ضرر وزیان بدهند ضمنا همان زمان ایشان همراه با وجه سیم کارت باید وکالت خرید تنظیم می کردند

خیر فقط در ورت دارا بودن وکالت وقید انتقال سند اعم از رسمی و غیر رسمی در وکالتنامه