با شاهدهای خودش میتونه ثابت کنه بدهکاریم؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۱۸۰ #89487053

سلام.
پدر بنده مغازه میوه فروشی داره از یه نفر تو میدان تره بار بار میاورد که بار اول پولشو میداد تسویه میکرد بار دوم را میاورد و حسابداراش برای گرفتن پول میومدن مغازه پدرم پول میگرفتن فاکتور میدادن که فاکتور اخرمون مبلغ ۱۶۲۹۰۰۰ شده بود بعد اون بار نیاورد ازش طرف فروردین امسال از پدرم مبلغ ۲۰ میلیون شکایت کرد که رفتیم دادگاه فاکتورهارو دادیم که طرف دادگاه نیومد و شکایتشو استرداد کرد الان دوباره رفته شکایت کرده مبلغ بیست یک میلیون و وکیل گرفته و فاکتور از خودش اورده فاکتورهایی که به ما داده توش هم هست و پدرم نه بهش رسید نه امضا نه اثر انگشت داده فقط با فاکتور که خودش نوشته با دو سه تا شاهد که مغازش کار میکنن اومده شکایت کرده امروز جلسه اول دادگاه قاضی از هر دو طرف ر سوال پرسید و پدرم گفت که فقط مبلغ ۱۶۲۹۰۰۰ رو بدهکاره که طرف پشت فاکتور خودشون نوشته داده پدرم. و طرف هم میگه نه این فاکتورای اینه که بهمون بدهکاره در صورتی که فاکتورها دست نوشته خودشون هست و نه امضا نه اثر انگشتی یا رسیدی از ما نیست قاضی هم برای جلسه بعد شاهداشو خواسته ما هم شاهد داریم که راننده باربری پدرمه و تو جریان قرار داره خواستم بدونم با شاهدهای خودش که به اون کار میکنه میتونه ثابت کنه بدهکاریم ما هم شاهد ببریم چجور میشه ممنون میشم راهنماییمون کنید چون ما اصلا بهش هیچ رسیدی ندادیم و طرف فقط از خودش فاکتور نوشته آورده

مشاوره حقوقی وصول مطالبات
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

تنها فاکتور طرف ملاک نیست اما در صورت شهادت شهود بار فروش پدر شما محکوم خواهد شد.پس بهتراست برای خود شهود به دادگاه معرفی نمایید و در صورت نداشتن شهود، از دادگاه اتیان سوگند را براس شاهدین بارفروش بخواهید