تعدادی شاهد از صحبت سازنده مبنی بر اشتباه شماره گذاری در اداره ثبت وجود دارد و همسایه ها شاهد تحویل پارکینگ توسط سازنده و استفاده من از پارکینگ اختصاصی هستند؛ امکان دفاع وجود دارد؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۲۰۲ #89478976

با سلام
سال پیش یک واحد اپارتمان نو در اصفهان خریداری کره ام.سازنده موقع فروش اپارتمان کلید ریموت پارکینگ اختصاصی رو به همراه انباری روبروی آن به من تحویل داد و حالا پس از یکسال سند منزل اماده و پارکینگ ها جا به جا شده است. با توجه به این که در مبایعه نامه موقع خرید شماره پارکینگ درج نشده است و من یک سال از این پارکینگ استفاده کرده ام و تعدادی شاهد از صحبت سازنده مبنی بر اشتباه شماره گذاری دراداره ثبت وجود دارد و همسایه ها شاهد تحویل پارکینگ توسط سازنده و استفاده من از پارکینگ اختصاصی هستند ایا امکان دفاع از حقم وجود دارد؟

مشاوره حقوقی قراردادهای خرید و فروش
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

ملاک پارکینگ مندرج در سند است مگر اینکه خلاف آن اثبات شود

سلام .ملاک سند میباشد در صورت اشتباه تقاضای اصلاح سند بدهید

باسلام میتوانید باتوجه به قرارداد و مدارک و ادله و شهادت شهود اثبات نماید

باتوجه متن سئوال پارکینگ متعلق بشماست مگر خلافش ثابت بشه

با درود
باید با ارائه مستندات ادعای خود را به اثبات برسانید.

درود
پارکینگی که در سند درج شده متعلق به شماست خلاف آن نیاز به اثبات از سوی شما دارد.

سلام
با ارائه دلایل اعم از قرارداد و شهادت شهود میتوانید اثبات کنید