امکان و نحوه پس گرفتن گوشی، ایرپاد و مبالغ نقد هدیه شده

پرسیده شده
۴ پاسخ ۵۵ #89458929

با سلام، بنده یک گوشی موبایل اپل و یک ایرپاد و مبالغی به صورت خرد خرد به خانمی در دوران دوستی هدیه داده‌ام. رسیدها و فاکتورها موجود می‌باشد. بنده بارها اعلام کردم که عودت بدهند اما کلا مخالفت کرده‌اند. آیا امکان پس گرفتن هدایا و مبالغ وجود دارد؟ ممنون میشم فرآیند و درصد موفقیت را توضیح دهید. با تشکر.

مشاوره حقوقی وصول مطالبات
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام علیکم
در صورت بقا اموال ،میتوانید مسترد نمایید در صورت تلف،واکذاری به شخص ثالث و غیره قابلیت استرداد را ندارد ..
پولهای واریزی میبایست اثبات گردد که به چه عنوانی به ایشان داده اید و قابلیت مطالبه دارد

با سلام
با فرض بقای عین موبایل و ایرپاد بازستانی آن با طرح دعوای رجوع از هبه و استرداد اموال امکان پذیر است. در غیر این صورت و در شرایطی که شخص متهب مثلا آن را فروخته یا تلف کرده یا به دیگری بخشیده باشد این اقدام ممکن نیست. راجع به وجوه پرداختی نیز می توانید دادخواست مطالبه وجه مطرح کنید.

سلام، وقت بخیر ابتدا یک اظهارنامه برای او ارسال نمایید درخصوص پرداخت وجوه کالاهای خریداری شده ، درصورتی که به اظهارنامه پاسخی نداد شما میتوانید به استناد فاکتور ها علیه شان طرح دعوا نمایید.

سلام چنانچه عنوان آن هدیه(هبه) باشد قابل رجوع و نهایتا استرداد است ولیکن با تبدیل فروش یا تعویض هدایا دیگر استرداد و رجوع غیر ممکن است ولی برای واریز وجوه می توانید مطالبه وجه انجام دهید