آیا قسطی هم میتونه پرداخت کنه یا اینکه یک جا و نقدی باید پرداخت بشود؟

پرسیده شده
۹ پاسخ ۲۸۲ #89454592

باعرض سلام و درود
بنده در سال ۹۸ یک اشنا که قرار بود برای من کاری انجام بده ولی متاسفانه انجام نداده مبلغ ۲۶۰ میلیون تومان ازم کلاهبرداری کرد
بنده در شهریور ۹۹ از ان شخص به اتهام کلاهبرداری شکایت کردم
میخواستم بفهمم که اگر این شخص محکوم شد باید همین مبلغ ۲۶۰میلیون را به من پرداخت کنه یا اینکه بیشتر از این مبلغ و طبق تورم و به روز پرداخت کنه؟

مشاوره حقوقی کلاهبرداری
۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
هم باید خود پول را پرداخت کند وهم می توانید مطالبه ی خسارت به خاطر تاخیر در تادیه ی وجه بدهید تا محاسبه شود واز وی گرفته شود

درود بر شما، متهم محکوم به پرداخت همان مبلغ خواهند بود، در ضمن می‌توانند درخواست اعسار از پرداخت نیز بدهند.

چون موضوع پرونده مطروحه ی شما کلاهبرداری و کیفری است در صورت اثبات علاوه بر پرداخت طلب شما بایستی دوبرابر آنرا نیز به صندوق دولت واریز و حتی مدتی هم حبس بهش تخصیص میخوره لذا رضابت شما برای سهولت مجازات آیشان کارساز می‌باشد

متهم علاوه بر جزای نقدی و حبس ، به رد مال محکوم می شود و رد مال شامل همان مبلغ دریافتی از شما می شود. سپس برای دریافت خسارات باید به دادگاه حقوقی دادخواست دهید

همان مبلغ پرداخت می شود لاکن می تواند تقاضای اعسار نماید

درود
همان مبلغ را پرداخت می کنند.

درود
خسارت تاخیر تادیه یا ضررو زیان ناشی از جرم کلاهبرداری منطبق با روح قانون نمیباشد و مربوط به مواردی است که خوانده متعهد به پرداخت در موعد مقرر است و از تعهد خود سرباز زند.