آیا چنین حکمی طبق قانون وجود دارد و قاضی میتواند حکم جلب تا زمان اثبات اعسار بدهد یا نه؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۱,۰۹۲ #89397257

باسلام
بنده از طریق اداره کار از شخص پیمانکار که با ایشان کار میکردم شکایت کردم و محکوم به پرداخت حقوق و عیدی و سنوات شد که از اجرای حکم سرباز زده و به اجرای احکام رفته و در مهلت یکماهه دادگاه نیز مبلغ را پرداخت نکرد که پس از پیگیری های خودم بعد از دریافت حکم جلب و توقیف اموال گرفتم ( که اموال را بنام شرکت معرفی کرده است ) که با وثیقه حکم جلب اجرا نگردید و سپس درخواست اعسار داده که با توجه به استشهادیه ارائه شده در روز جلسه رسیدگی به دعوی اعسار بنده به قاضی توضیح دادم که حقوق دریافتی و نحوه امرار معاش از طرف ایشان و شهود در استشهادیه ارائه نشده و شاهدین کارگران ایشان هستند که جناب قاضی ایراد را پذیرفت و رای را بر رد دعوی مطابق بند ب ماده ۱۰۷ ایین دادرسی دادگاههای عمومی وانقلاب در امور مدنی را اعلام و صادر نموده و فرصت ۲۰ روزه جهت اعتراض به مراجع بالاتر داده است. در ضمن در زمان همکاری بنده با پیمانکار قرارداد مدت معین سالیانه بمدت ۴ سال( هرسال یک قرارداد ) بین کارگر و شخص پیمانکار بسته شده است. ولی الان پیمانکار با اسم شرکت خودش در شرکتی دیگر پیمانکاری گرفته است و ایشان مدیر عامل آن شرکت و همسرشان بعنوان رییس هیات مدیره است و در ضمن ایشان در استشهادیه مقدار سهام در شرکت که بنامشان هست را کتمان نموده و اعلام نکرده است و تمام دارایی های خود را به نام همسر و فرزندان زیر ۱۸ سال خود کرده است. در پرینت حساب استعلامی از بانک میانگین حساب ایشان ۶ میلیون بوده که با توجه به اینکه به محض واریز پول کلان در مدت زمان یک الی دو روز پول به حساب همسرشان انتقال میدادند که با توجه به پرسش از رییس بانک این مبالغ در میانگین یکساله از طرف بانک لحاظ نمیگردد.
لطفا با چه روشی میتوانم رد اعسار ایشان را ثابت کنم؟
و نیز چون رد اعسار در مرحله اول رد دعوی شده من اعتراض بزنم یا نه؟
و در خواست حکم جلب بدهم که اگر ایشان برای مرتبه دوم درخواست اعسار کرد در بازداشتگاه باشد تا رد اعسار وی ثابت شود که با درخواست های رد اعسار بی مورد باعث تاخیر در پرداخت نشوند.
آیا چنین حکمی طبق قانون وجود دارد و قاضی میتواند حکم جلب تا زمان اثبات اعسار بدهد یا نه؟
با تشکر فراوان

مشاوره حقوقی اداره کار
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
این به نفع شماست که اعسار ایشان رد گردیده لذا اعتراضی وارد ننمایید

با توجه به اینکه اعسار ایشان در مرحله اول رد شده است نیازی به اعتراض شما نیست ولی چنانچه ایشان از این حکم تجدیدنظرخواهی کرده باشد لازم است شما پاسخ لایحه تجدیدنظر ایشان را در مهلت قانونی بدهید.

اگر یکبار اعسار ایشان رد شده است شما میتوانید تقاضای جلب نمایید و طرحمجدد دادخواست اعسار ایشان مانع از صدور جلب نمیشود و چون مدیر عامل هستند اعسار ایشان هیچگاه پذیرفته نمیشود