با توجه به تقصیر ۱۰۰ درصدی پدرم واینکه ایشان فوت شده اند راهی هست که بشه دیه ایشون رو گرفت؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۱۷۶ #89396340

پدر بنده در تاریخ مهر ماه ۹۹ با موتور سیکلت با یک پراید تصادف نمود و حدود ۴۰روز بیمارستان بود و بعدش فوت نمود و افسر اولیه پدر بنده رو صد در صد مقصر دانست و ما اعتراض نمودیم و کارشناس سه نفره هم پدر بنده را مقصر دانست. سوال اینه که با توجه به تقصیر ۱۰۰ درصدی پدرم واینکه ایشان فوت شده اند راهی هست که بشه دیه ایشون رو گرفت. ضمنا موتور پدرم بیمه نبوده است.

مشاوره حقوقی تصادفات
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درود
خیر دیه به پدرتان تعلق نمی گیرد.

درود بر شما
متاسفانه خیر با توجه به مطالب عنوان شده این امر امکانپذیر نیست .

خیر . با توجه به تقصی کامل ایشان ، قرار منع تعقیب نسبت به راننده صادر شده و دیه ای به ابشان پرداخت نمیگردد .

سلام. با وجود تقصیر صد درصدی پدرتان دیه ای برای شما تعلق نمیگیرد پیشنهاد میکنم چنانچه پرونده مختومه نشده باشد مجددا درخواست ارجاع امر به هیات کارشناسان پنج نفره بکنید تا موضوع یک بار دیگر توسط هیات کارشناسان مورد بررسی قرار بگیرد