آیا با اعمال نفوذ اون نهاد دادگاه بدون مدرک بنده رو محکوم میکند؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۱,۳۲۸ #89350132

سلام
یکسال پیش در یکی از نهاد های امنیتی با تهدید و ارعاب اعترافی از بنده گرفته شد مبنی بر سرقت مهمات جنگی و به دادسرای نظامی معرفی شدم و در مراحل بعد در دادسرا با بیان اینکه این اعترافات با تهدید و ارعاب از من گرفته شده است تحقیقات انجام شده در این حدود یکسال از طرف اون نهاد هیچ ادله ای جهت اثبات جرم به دادسرا تسلیم نشده با این وجود پرونده من به دادگاه ارجاع شده، آیا با اعمال نفوذ اون نهاد دادگاه بدون مدرک بنده رو محکوم میکند؟
و یا دادگاه میتونه بدون توجه به گفته من مبنی بر اعتراف اجباری به اون استناد کند؟
و در این صورت راهکار تون برای من چیه؟
تشکر ویژه از توجه شما

مشاوره حقوقی سرقت
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
جزییات پرونده برای اعلام نظر مهمه
معمولا اگه قرینه ای برای امر وجود داشته باشه محکومیت حتمیه

سلام
دادگاه به ادله و دفاعیات شما و گزارش ضابطین رسیدگی و حکم مقتضی صادر خواهد شد.

دادکاه بدون مدرک نمی تواند محکوم‌کند

با سلام ارجاع پرونده به دادگاه احتمالا قرینه توجه اتهام به شما بوده است بایستی مستندات صدور کیفرخواست دادسرا مورد توجه قرارگیرد.
بهتر است در خصوص ادعای وجود تهدید و ارعاب بدون توان و امکان اثبات چنین ادعاهایی احتیاط لازم را داشته باشید و این موضوعات را فقط با قاضی دادگاه در میان بگذارید‌.

بدون دلیل قانونی نمی توان کسی را محکوم کرد و حتی دادگاه درصورتی اقرار اجباری متهم مطللع شود بایستی به ان ترتیب اثر ندهد