حق و حقوقم را چطور از همکارم دریافت کنم؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۳۵ #89337649

من در یک شرکت مبل مشغول به کار شدم و ۳ ماه قرارداد داشتم بعد از ۲۴ روز کار کرونا گرفتم و گفتن دیگه نیام سرکار . ۲۴ روز برام بیمه ریختن شرکت بهم گفته بود حساب پارسیان و پاسارگاد باز کنم پارسیان داشتم ولی پاسارگاد نتونستم باز کنم و شرکت گفت میتونی به ما امضا بدی و شماره حساب پاسارگاد کس دیگه ای رو بدی و من شماره کارت یکی از همکارها رو که با هم اخراج شدیم رو دادم (آقای -----------------) بعد از چند روز پیگیر حقوق شدم گفتن ریختیم به حساب پارسیان آقای -------------- درصورتیکه من خودم حساب پارسیان داشتم و شرکت گفت چون امضا داده بودی ما هم ریخیتم به حساب آقای ----------( شرکت هم اصلا قبول نداره که اشتباهی ریخته به حساب پارسیان --------درصورتیکه باز هم میگم من خودم پارسیان داشتم) از آقای ------------- پیگیر شدم که پولم رو بگیرم بهم گفت پول خودمه و بهت نمیدم درصورتیکه فیش حقوق من و آقای ------------- رو شرکت برام فرستاده که دقیقا نصف اون پولی که ریختن مال منه حالا میخواستم بدونم باید چکار چکنم

مشاوره حقوقی وصول مطالبات
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

دادخواست مطالبه حقوق خود را از طریق دفاتر خدمات قضاییی ثبت کنید

سلام با مراجعه به دفترخدمات قضایی ازشرکت مزبور حقوق خود را مطالبه کن

دوست من

با مدارکی که در دست دارید میتوانید دادخواست حقوقی تنظیم و ارائه نماییم و با موضوع تحصیل بلاوجه پول تقاضای محکومیت شخصی که پول به حسابش واریز شده را از مرجع صالحه بخواهید.