فرار از دین زوج را کی باید اعلام کنم به قاضی؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۲۰۸ #89333508

زوج درخواست گواهی عدم سازش داده و ما اولین جلسه رو در شورای حل اختلاف رفتیم و ماه بعد دادگاه باید بریم من هم مهریه رو اجرا گذاشتم و چون زوج نیامد قاضی رای به تمام سکه ها داد و من فراموش کردم فرار از دین زوج رو بگم و الان زوج به رای قاضی اعتراض کرده

من فرار از دین زوج رو کی باید اعلام کنم چون همه چیز رو فروخته و در دادگاه طلاق بگم یا در دادگاه اعسار زوج از هزینه دادرسی؟
این ابلاغیه به چه معناس در خصوص دعوی زوج به طرفیت شما مبنی به اعسار از هزینه دادرسی من مهریه را اجرا گذاشتم و اعسارمو قاضی قبول کرده الان اگه زوج نده یعنی من باید پرداخت کنم...
ممنون میشم هر دو سوال را توضیح بدید

مشاوره حقوقی شورای حل اختلاف
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

در صورتی که رای قطعی شده است و زوج به انتقال اموال بعد از رای اقدام نموده باشد به عنوان جرم فرار از دین قابل شکایت خواهد بود

بعداز قطعیت رای و ابلاغ به وی اگر اموالشو انتقال دهد فرار از دین محسوب می شود

متاسفانه تا رای قطعی نشده فروش اموال فرارازدین محسوب نمی شود

درود
باید شکایت معامله به قصد فرار از دین ثبت کنید اگر پس از صدور اجراییه اموال را انتقال داده اند

با درود
میبایست دادخواست مجزا دهید.
در قالب تقابل می‌توانستید که به لحاظ عدم تخصص چنین نکرده اید.
گرچه فرار از دین کیفری محقق نشده.
لکن حقوقی قابل پیگیری است به لحاظ دعوای تخصصی بهتر است وکیل دادگستری اختیار نمایید

با سلام واحترام جرم فرار از دین زمانی معنا دارد که بعد از صدور رای قطعی اموال خود را منتقل نموده باشد و همچنین اعسار از هزینه دادرسی احتمالا بابت هزینه ی اعتراض به حکمی است که به نفع شما صادر شده که زوج اعلام نموده بابت اعتراض ندارم هزینه دادرسی پرداخت کنم و اعسار از پرداخت مطرح نموده است در صورت رد اعسار باید هزینه های دادرسی را یکجا پرداخت کند شما هم می تواند بابت رد اعسار از هزیه دادرسی زوج دلایل خود رارائه نمایید در اینصورت اعتراض او رد می شود موفق و پیروز باشید با احترام صلاح الدین عالمی

سلام
اگر بعد از صدور رای قطعی مهریه زوج اقدام به انتقال اموال کند می توانید در خصوص فرار از دین شکایت کنید.