میتوان از طریق پزشک قانونی زمان ازاله بکارت را متوجه شد؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۳۰۲ #89290238

باسلام من هفت ساله ازدواج کردم. بعد از اولین رابطه نزد پزشک رفتم و ایشون فقط گفتن همسر شما باکره نیست ولی از گفتن زمان امتناع کردن حال میشه توسط پزشکی قانونی زمان دقیقش رو فهمید یانه.لطفا کمکم کنید.باسپاس

مشاوره حقوقی پزشکی قانونی
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام ، پزشکی قانونی فقط موجود بودن یا نبودن پرده بکارت را تشخیص میدهد ..و در خصوص زمان ازاله بکارت تا یک ماه قابل تشخیص است‌

با گذشت این مدت زمان ممکن نیست...

سلام
پزشکی قانونی تا ۳ هفته پس از وقوع رابطه جنسی قادر به تشخیص آن می باشد

تا یکماه قابل تشخیص از سوی پزشکی قانونی خواهد بود