مشکل گرفتن پاسپورت، چطور مرتفع میگردد؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲۷۴ #89247474

سلام و عرض وقت بخیر
در سال ۸۵ یک فرد شیاد و جعل کننده پسر دایی من را فریب داد و برای ایشان کارت پایان خدمت جعلی درست کرد.
این شیاد من دو پسر دایی ام را به کرج کشاند و در یک پلیس به علاوه ۱۰ موفق شد برای بنده و پسردایی هایم پاسپورت بگیرید.
دو پسردایی من به خارج از کشور رفتند و برگشتند اما بنده هیچ وقت نرفتم چون احساس کردم این کارت مشکل دارد به هرحال در زمان تمدید پاسپورت مشخص شد که کارت جعلی است و ما فریب خوردیم.

بنده در زمان فروش سربازی موفق به خرید سربازی شدم و برای سفر کربلا اقدام کردم متاسفانه گفتند باید اول تکلیف کارت مشخص شود.

حالا از شما کمک و راهنمایی می خواهیم که انشالله با همکاری هم این مشکل را برطرف کنیم.

مشاوره حقوقی جعل
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

در اینگونه موارد سازمان نظام وظیفه اقدام به طرح شکایت از دارنده کارت کرده و از دادگاه تقاضای محکومیت میکند که معمولا منجر به صدور حکم به پرداخت جزای نقدی صادر می شود . شما باید از طریق سازمان نظام وظیفه موضوع را پیگیری و در صورت انجام شکایت به دادگاه مراجعه و نتیجه لازم را اخذ کنید .