به نظر شما من چگونه میتونم بابت این سه اتهام از خودم دفاع کنم؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۲۶ #89042167

با یلام همسر بنده شکایتی علیه من مطرح نموده با موضوع ضرب و جرح عمدی و تهدید به قتل و تخریب این درحالیس ا که من به هیچ عنوان هیچ کدام از این کارها را انجام نداده ام و برعکس ایشان کلیه وسایل منزل رو شکستن و بعد به منزل پدری رفتن و من روحیه برای این موضوع شاهد دارم که ایشان تخریب رو انجام دادن و همچنین بنده پانزده روز قبل تر از ایشان شکایت تخریب رو علیه همسرم مطرح نموده ام ولی پرونده ایشان الان جلو تر افتاده به وسیله اشناهایی که داشتن الان به نظر شما من چگونه میتونم بابت این سه اتهام از خودم دفاع کنم من هیچ یک از این اعمال رو انجام ندادم با تشکر

مشاوره حقوقی ضرب و جرح
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
اگر ادله موجود باشد می توانید رفع اتهام کنید
باید بررسی بشه و لایحه دفاعی تنظیم کرد
https://www.bonyadvokala.com/assessment

با سلام
در صورت ادعای همسر شما مبنی بر اتهامات وارده بر شما ، این همسر شماست که بایستی برای ادعای خود شاهد یا دلیل و مدرکی مستدلل و محکمه پسندی ارایه نماید در غیر اینصورت شکایت ایشان رد خواهد شد .
شما نیز در وقت دادرسی میتوانید شهود خود را مبنی بر تخریب توسط همسر و نیز صحنه سازی و ایجاد اتهام بر علیه شما برای فرار از مجازات تخریب به دادگاه معرفی و اظهارات انان اخذ گردد .
موفق باشید