آیا قابل افراز می باشد؟

پرسیده شده
۱۹ پاسخ ۳۷۶ #89035184

با سلام خدمت وکلای ارجمند
بنده در قبال مهریه از طریق مزایده سهم الارث همسر سابقم را از چند قطعه زمین کشاورزی ویک و
واحد مسکونی گرفتم
الان میخواهم به دلیل عدم همکاری خانوادش املاک را برای فروش بذارم با توجه به اینکه قطعات اراضی کوچک هست وسهم هر کس از هر قطعه هزار تا ۲ هزار متر است آیا قابل افراز هست وفقط سهم من فروخته میشه یا سهم همه فروخته میشه

از پاسخگویی شما کمال تشکر وقدر دانی را دارم

مشاوره حقوقی فروش ملک مشاعی
۱۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
امکان یا عدم امکان افراز بستگی به موقعیت ثبتی ملک دارد لیکن چنانچه به طور قطعی اثبات گردد قابل افراز نیست با تقاضای هر یک از شرکا ملک به فروش رفته و سهم هر شخص به نسبت پرداخت خواهد شد

با سلام
از طریق اداره ثبت محل وقوع ملک جهت افراز اقدام نمایید.

باسلام از طریق اداره ثبت محل وقوع ملک،جهت افراز اقدام نمایید.

به اداره ثبت محل وقوع ملک مراجعه نمایید

به اداره ثبت مراجعه کنید ویا درخواست افراز در غیراین مورد به درخواست شرکا مزایده ملک ممکن است

باسلام،شمامیتوانیدازطریق اداره ثبت اقدام ومعمولا درخصوص افراز نظرکارشناس ملاک است.

با سلام
از طریق ثبت احوال مراجعه کنید