میتوانیم بدون امضاء اون خانوم زمین تقسیم کنیم؟

پرسیده شده
۱۱ پاسخ ۲۵۹ #89027798

سلام خسته نباشید ما سه تا برادر هستیم یک خواهر ۴ هزار متر زمین داریم میخوایم تقسیم کنیم یه تقسیم نامه درست کردیم در چهار نسخه همه برادرها امضا کردیم اثر انگشت زدیم ولی خواهرمون امضاء نمیکنه چون میگه سهمیه پسری میخوام ...میخواهم بدونم که میتوانیم بدون امضاء اون خانوم زمین تقسیم کنیم حق قانونی سهمیه دختریش رو بذاریم یا اینکه شکایت نامه تنظیم کنیم به همراه نقشه زمین که اون خانوم امتناع میکند از امضاء و در خدمات الکترونیک قضایی ثبت کنیم و احضاریه بره واسش بعد تقسیم انجام بدیم که برای ما مشکل ساز نشه ممنون میشم از راهنماییتون

مشاوره حقوقی ارث
۱۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام تقسیم نامه بدون تنفیذ و امضا کلیه وراث اعتباری ندارد لذا می‌توانید دادخواست تقسیم ترکه ارائه دهید

درود دادخواست تقسیم ترکه را از طریق دادگاه اقدام نمایید

باسلام
در صورت عدم همکاری حتی احدی از وراث بایستی از طریق طرح دعوی در مراجع قضایی انجام گیرد و ایت تقسیم نامه بدون امضای خواهرتان اعتباری نخواهد داشت

دوست عزیز
تقسیم زمین شراکتی بدون امضا کلیه شرکا بلااثر است بهتر است :
۱-چنانچه زمین سند رسمی دارد از طریق اجرای ثبت برای تقسیم زمین اقدام کنید.
۲- چنانچه زمین سند رسمی ندارد با تقدیم دادخواست به طرفیت کلیه مالکین به خواسته تقسیم مال مشاعی، از دادگاه درخواست کنید که این کار را انجام دهد.
موفق باشید

با توجه به اختلاف بین شما باید دادخواست تقسیم ترکه را از طریق دادگاه اقدام نمایید

سلام و درود، با توجه به امتناع خواهرتان تقسیم نامه غیرمعتبر بوده و لازم است به مرجع قضایی جهت تقسیم مراجعه نمایید؛ موفق باشید.

اگر توافق حاصل نشود،مراجع قضایی به مشکل رسیدگی مینمایند و دیگر نیاز به رضایت ایشان نیست.