اگرپدر زنده باشد فرزند خود میتواند ادعای ارث کند؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۸۷ #89024886

متاسفانه پدرم زنده است اما نه زبان بر حرف زدن دارد و نه پاسخگو به برادرانش حالا از ترس یا چیز دیگر نمیدانم عموهایم در دفتر حمایت گفته اند برادرمان عقل ندارد هوش ندارد پسرش مریض است و...الا من به عنوان یک بیمار و نداشتن عقل هوش پدرم نمیتوانم شکایت حیثیت و اموال کنم یانه لطفان کمک کنید ممنون

مشاوره حقوقی انحصار وراثت
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
در صورت صحت چنین ادعاهایی بهتر است ابتدا اقدام به تقاضای صدور حکم حجر نمایید و متعاقبا تقاضای تعیین خود بعنوان قیم نمایید

با سلام تا زمانی که فردی فوت نشده است پس ارث هم منتفی است اما اگر پدر. شما توانایی اداره اموالش را ندارد ومحجور است شما می توانید از طریق دادن دادخواست صدور گواهی حجر بدهید

با سلام اگر پدر شما به نحوی بیمار است که در زمره ی محجورین (مجاین و یا کسانی که عقل معاش ندارند) قرار می گیرد شما می توانید دادخواست صدور گواهی حجر برای ایشان نمایید پس از بررسی موضوع در پزشکی قانونی در صورتی که مقام قضایی قانع شود گواهی حجر صادر می کند و زمان حجر را تعیین می کند .از تاریخ وقوع حجر معاملات محجور صحیح نمی باشد و پس از آن می توان دادخواست تعیین قیم نمود و امور ایشان در دست قیم و برخی موارد با تصویب دادستان می شود.