آیا امکان مطالبه دیه ی پدر فوت شده ام بعد از ۴ سال وجود دارد؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۳۰۸ #88979299

سلام وقت بخیر
پدر من در حالی که در حال پنچرگیری بود لاستیک تریلی ترکید و به قفسه سینه ش برخورد کرد و موجب فوتش شد و در اون لحظه هیچ شخصی پشت فرمون نبود و ماشین ثابت بوده و گواهینامش هم مدتی بود اعتبارش تمام شده بود، با دوندگی های زیاد متاسفانه شرکت بیمه زیر بار پرداخت خسارت نرفت و گفت چون راننده پا به رکاب نبوده، شامل بیمه نمیشه، الان نزدیک ۴ سال میگذره.
آیا میشه کاری کرد؟
مرسی از راهنمایی اساتید

مشاوره حقوقی دیه
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بحث سر مرور زمان چهارساله نیست
وقتی طبق قوانین بیمه به پدر شما بیمه تعلق نمی گیرد شکایت مجدد هم نتیجه ای نخواهد داشت

سلام . خیر به ایشان دیه تعلق نمی گیرد .

با سلام
بعید بنظر میرسد بتوانید به نتیجه برسید

مواردی که در آن نمی‌توان از بیمه شخص ثالث استفاده نمود:

·       رانندگی در حالت عدم هوشیاری: زمانی که راننده تحت تاثیر الکل یا مواد مخدر است، بیمه هزینه ای پرداخت نمی‌کند.

·       تصادف ساختگی: اگر تصاف عمدا ایجاد شده باشد، تحت پوشش بیمه قرار نخواهد گرفت.

·       دلایل دیگر: اگر بیمه خودرو در زمان حادثه منقضی شده است، شرکت بیمه ادعای خسارت را نمی‌پذیرد. همچنین استهلاک معمول خودرو با گذر زمان، نقص‌های مکانیکی یا الکتریکی، صدمات متعاقب و رانندگی خارج از محدود جغرافیایی مشخص شده هیچکدام تحت پوشش بیمه شخص ثالث قرار نمی‌گیرند.