رای قطعی داده شده و پرونده مختومه، شکایت قابل بررسی هست؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲۴۳ #88973225

سلام
طبق سند عادی سال ۵۷ آقای نصف اموال منقول و غیر منقولش رو به همسرش داده که اجازه ازدواج مجدد بهش بده. چند نفر شاهد هم داره. تحت عنوان نذر معامله کردن سند موجود هستش. شهود هم در شورای روحانیت ادای شهادت کردن. اما دادگاه در یک اقدام ناعادلانه از شورای روحانیت استعلام مجدد کرده اونا هم نوشتن وصیته. به اقرار یکی از اعضای شورا عجله کردن و رای به وصیت سند سال ۵۷ اشتباه هستش. دادگاه بدوی رای به رد دادخواست ما داده و تجدید نظر خواهی ما هم رد شده. سال ۹۶ مجددا همان سند تحت عنوان معامله خصوصی طبق ماده ۱۰ قانون مدنی همان اسناد در دادگاه بدوی و تجدید نظر حکم قطعی تایید شدن و پرونده مختومه شده الان پرونده در اجرای احکام مدنی هستش کارشناسی ارزیابی کرده. اما طرفین ما مجددا همان اسناد و مدارک رو با همان دلایلی که دادن مطرح کردن. دادخواست ابطال سند مالی طرح دعوا کردن. بنده چکار کنم؟ آیا اونا میتونن کاری رو پیش ببرن؟ رای قطعی داده شده و پرونده مختومه قابل بررسی هستش؟ممنون میشم راهنمایی کنید.

مشاوره حقوقی ابطال سند رسمی
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
متاسفانه سوال شما بهم است و بدون دیدن آراء صادره قبلی و بعدی در این مورد امکان اظهار نظر در مورد درخواست شما وجود ندارد.