من باید به اتحادیه مربوطه مراجعه کنم یا شورای حل اختلاف؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۱۷۳ #88970787

سلام
من یک ماه در یک فروشگاه، بدون هیچ قراردادی و فقط با به امانت گذاشتن سفته مشغول به کار شدم، پس از یک ماه و دریافت حقوقم چون از کار خوشم نیومد از ادامه همکاری انصراف دادم ولی صاحب فروشگاه از پس دادن سفته های من خودداری میکنه و میگه شما باید اول، یک نفر رو جای خودت میاوردی بعد میرفتی، در حالی که هیچ قرارداد بینابینی اینچنینی چه کتبی چه زبانی وجود نداشت، حالا من باید به اتحادیه مربوطه مراجعه کنم یا شورای حل اختلاف؟ آیا با این سفته ها میتونه علیه من اقدامی بکنه اگر پیگیر سفته هام نشم؟
باتشکر

مشاوره حقوقی سفته
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
شما میتوانید با مراجعه به اداره کار مدعی حقوق مزایا عیدی پاداش و بیمه علیه کارفرما شوید و از طرفی دیگر اظهار نامه ارسال کنید جهت استرداد سفته

سلام
باید دادخواست استرداد لاشه سفته با قید شماره سفته ها به دادگاه بدهید.