تاخیر سکه به روز حساب نمیشه؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۴۸۵ #88969821

با سلام سال ۹۰ در دادگاه مقرر شد که ۳۰ عدد یکه با قیمت ثابت ۶۰۰ تومن یعنی ۱۸ میلیون تومان به صورت قسطی ماهیانه ۲۰۰ هزار تومان دریافت کنم . تا الان تسویه نشده که سال ۹۹ است دادخواست بدم یکجا بهم میدن ۷ م باقی مونده

مشاوره حقوقی مهریه
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام در سکه باید ربع یا نیم و تمام سکه محاسبه گردد.
با مراجعه به اجرای احکام برای مطالبه حق خود اقدام کنید و در صورت عدم وصول حکم جلب ایشان درخواست نمایید.

مهریه باقیمانده شما بر حسب تعداد سکه محاسبه میشود.

با سلام
صرفا در مهریه وجه نقد میتوان اقساط بصورت وجه تعیین نمود و در سکه بایستی ربع یا نیم و تمام سکه محاسبه گردد.
از طریق اجرای احکام برای مطالبه حقوق خود اقدام و در صورت عدم پرداخت ، حکم جلب ایشان را اخذ نمایید

بنظر من چون محکوم به ( آنچه طرف شما به آن محکومیت یافته است ) عین معین (سکه طلا) بوده است ، حکم دادگاه به تقسیط بر اساس مبلغ و وجه نقد بجای سکه ، فاقد وجاهت قانونی است و مبتنی بر اشتباه است و می توانید به طریق مقتضی نسبت به حکم اعسار اعتراض کنید مگر اینکه خودتان توافق به مبلغ نموده باشید.

مهریه باقیمانده شما بر حسب سکه محاسبه میشود.
و ایشان باید هر مقدار سکه که باقی مانده به شما بدهد.

با سلام
مبلغ باقی مانده احتساب میشود که در آن زمان چند سکه بوده باید همان تعداد به شما سکه یا مبلغ بدهد
اگر حکم محکومیت مهریه بوده لازم به دادخواست مجدد نیست و تنها درخواست به شعبه بدهید