آیا استفاده از عفو در زمان تجدید نظر امکان پذیر است ؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۳۸۳ #88958372

با سلام و عرض خسته نباشید
بنده محکوم به ۱۰ ماه حبس تعزیری به علت معاونت در حمل مواد شده ام و اکنون پرونده در مرحله تجدید نظر است و دادگاه تجدید نظر هنوز تشکیل نشده است
حال چند سوال دارم و لطفا یک کارشناس خبره جواب بدهد
۱- آیا بنده می توانم در سامانه الکترونیک درخواست عفو کنم؟
۲- در سامانه الکترونیک باید پیشینه کیفری را ثبت کرد آیا پیشینه کیفری که در درخواست عفو باید ثبت شود پیشینه موثر است یا غیر موثر یا هردو؟
۳- در حکم دادگاه بدوی قید نشده که حکم قطعی است یا غیر قطعی از کجا باید این را فهمید؟
۴- آیا من که متهم به معاونت در حمل مواد هستم می توانم از عفو رهبری استفاده کنم؟( چون بعضی از افراد را دیده ام که محکوم به مجازات مواد مخدر هستند و توانسته اند از عفو رهبری استفاده کنند و بعضا شما می گویید عفو رهبری شامل جرایم مواد مخدر نمی شود و در مواردی نوشته اند که مجازات بالای ۵سال مواد مخدر شامل عفو رهبری نمی شود لطفا این را توضیح دهید)

مشاوره حقوقی مواد مخدر
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

جرم قاچاق مواد مخدر شامل عفو نمی شود که جرم شما فقط حمل است،و می توانید در خواست عفو نمایید ،ولی بهتر است از یک وکیل برای این کار استفاده کنید