معامله فضولی و یا فروش مال غیر و یا کلا باطل است؟

پرسیده شده
۹ پاسخ ۳۰۵ #88932202

سلام
اپارتمان قولنامه ای خریداری کردم از آقایی بعد از گذشت ♦️۳ سال ..... یکماه هست متوجه شدم این آقا کلا کاره ای نبوده و بجای همسرش اپارتمان در املاک آمده و قلنامه کرده آپارتمان و با 👈🏻تفویض وکالت به همسرش داده بوده برای همین خودش هیچکاره بوده
قلنامه سه برگ هست من دو برگ دستم هست بردم و خانوم ایشون زیر همون دو برگ قولنامه نوشت ( البته ریز که مندرجات فوق مورد تایید ) (اسم و فامیلشون ) است کنار امضا شوهرشون پایین قلنامه همین بعد امضا کردن و اثر انگشت در هر دو برگ کردن
از کجا میشه فهمید که معامله فضولی هست و یا فروش مال غیر یا کلا باطل؟
سوال معامله فضولی برای اجازه دادن تایم مشخصی داره الان بعد از سه سال این کار درسته
سوال : آیا باید در برگی که دست املاک هم هست اینو بنویسن و املاک تایید کنن؟ یا همین دو برگ دست من کافیه؟
سوال: خودم حالا میخوام اپارتمان بفروشم قولنامه ای به کس دیگه دوباره مشکلی پیش نمیاد؟
با تشکر از شما

مشاوره حقوقی قراردادهای خرید و فروش
۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با توجه به اینکه همسر ایشان وکالت داشته است لذا معامله صحیح واقع شده است

با سلام . معامله با اجازه حاصله از وکالتنامه صحیح است معامله فضولی و یا فروش مال غیر نیست . مشکلی برای فروش ندارید .

اگر همسر تنفیذ کنند معامله صحیح است مشاوران املاک (دلالها)نقش حقوقی در معاملات ندارند

با وکالت نامه فروش مال غیر یا معامله فضولی محسوب نخواهد شد خود اصیل یعنی شوهرشون خودش می‌توانست معامله بکند و معامله صحیح است
ودرغیر اینصورت باز همسرشان معامله فضولی را تنفیذ کرده ومشکلی پیش نمیاد

معامله شما فضولی بوده که با تایید صاحب ملک الان دارای اعتبار می باشد

بله باتوجه به تایید همسرشان قرارداد صحیح است
نیازی به امضای برگ ی که نزد بنگاه ( دلال ) است نیست

با سلام با توجه به تایید همسرش و امضا وی ، قرارداد درست منعقد شده ولی بهتر است نسخه املاک هم توسط ایشان امضا گردد.