ایا از نظر دادگاه این کار قانونی است یا همان برگه انحصار وراثت برای دادگاه کفایت میکند؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۳۶۵ #88900551

با سلام عرض به خدمت شما که کسی که با پدرم به صورت دست نویس در خانه قرار بر این شده که ۳ دانگ خانه بعد به اسم ایشان شود و پدرم هم وکالتی در دفتر اسناد خانه ان زمین را قول نامه کرده و در دفتر اسناد خانه به پدرم تفویض وکالت شد. بهد فوت پدرم در سال ۸۲ ان شخص با فریب مادرم مدارک اصلی مربوط به پدرم را مخفی کرده و ۳دانگ خانه ساخته شده را بایک مبایعنامه ساختگی بنام همسرش وبنام مادرم زد وبعد از مکاتبات با زمین شهری و بدون داشتن عدله کافی قاضی رای داد که در اولین محضر خانه بعد از اوردن عدم خلاف و پایان کار خانه سه دانگ سه دانگ به نام خانمها زده شود ولی انها اقدامی نکردند حال که مادرم فوت کرده میگویند برویم سند بگیریم و با ان رای قاضی اگر استناد کنیم ما چهار برادر طبق انحصار وراثتی که کردیم ما ۴نفر وارث مادر مان هستیم ولی شریکمان برگه ای تایپ کرده که ما اقرار کنیم که وراث هستیم و قاضی تایید کند که ما را به عنوان وارث هستیم . ایا این کارشان درست است و ایا از نظر دادگاه این کار قانونی است یا همان برگه انحصار وراثت برای دادگاه کفیت میکند . ما از کلاه برداری ترس داریم . با تشکر

مشاوره حقوقی انحصاروراثت
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام صرفا گواهی انحصار وراثت را ارسال نمایید

باسلام
تقدیم گواهی انحصار وراثت جهت معرفی وراث برای دادگاه کفایت می کند و نیازی به هیچ امضایی و برگه ای نیست

برگه انحصار وراثت می بایست ارائه گردد تا دارای اعتبار باشد

با سلام
برای معرفی وراث فقط همان گواهی انحصار وراثتی که از طریق مرجع قضایی صادر می شود معتبر است. نه هیچ برگه و اقرارنامه و سند محضری و... صرفا گواهی انحصار وراثت صادره از دادگاه!