تکلیف نفر دوم مزایده ملک موروثی با عدم واریز مبلغ نفر اول

پرسیده شده
۶ پاسخ ۵۵ #88876597

با سلام و احترام، در مزایده یک ملک موروثی، نفر اول و برنده مزایده اگر طی یک ماه که دادگاه تعیین می‌کند مابقی ده درصد ملک را واریز نکند، در عین حال ۱۰ درصدی که قبلا ریخته و در مزایده شرکت کرده به نفع دولت ضبط می‌شود. در این حال و با کنار رفتن نفر اول تکلیف نفر دوم چه می‌شود؟ آیا نفر دوم مزایده که قیمت پایین‌تری داده باید مابقی ۱۰ درصد خودش را بدهد و صاحب ملک بشود؟ آیا اگر مابقی ۱۰ درصد قیمت پیشنهادی‌اش را ندهد، ۱۰ درصد اولیه او هم مانند نفر اول به نفع دولت مصادره می‌شود؟

مشاوره حقوقی ملکی
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام. در این صورت مزایده تجدید میگردد

با درود ، خیر، اونجوری که شما می‌فرمایید نیست ، بلکه طبق قانون اجرای احکام مدنی ،اگر برنده مزایده در مهلت مقرر تا یک ماه ، الباقی وجه ثمن مورد مزایده را پرداخت نکند ، مبلغ ده درصد واریزی ایشان پس از کسر هزینه‌های مزایده ،بقیه آن به نفع صندوق دولت ضبط می‌شود و هیچ تکلیفی در اینصورت برای نفر دوم وجود ندارد. بلکه مزایده مجددا از اول برگزار میشود و هرکسی حق شرکت در مزایده را دارد.

سلام ملک مجددا به مزایده میرود

سلام، قانونا مزایده تجدید میشود

خیر نفر دوم تکلیفی به پرداخت ندارد و ملک دوباره باید مزایده شود.

با سلام
وفق ماده ۱۲۹ قانون اجرای احکام مدنی در صورتی که برنده مزایده در مهلت یک ماهه مابقی بها را نپردازد، سپرده وی پس از کسر هزینه مزایده به نفع دولت ضبط و مزایده تجدید می گردد.