شکایت از جراح زیبایی به چه صورت است؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۴۱۲ #88839913

من ۱۰ماه پیش عمل اتوپلاستی(جراحی زیبایی گوش) پیش یه دکتر جراح متخصص در شهرستان انجام دادم به شدت گوش هامو خراب کردن به طوری که از ظاهرش دچار خجالت میشم
فیلم هم ازشون دارم که اقرار کردن به خرابی گوشم و گفتن خودشون ترمیمش میکنن اما من نمیخوام ترمیمش کنه چون کارش خوب نیست و گوشمم جای ترمیم نداره میخوام شکایت کنم
راهنمایی کنین چطوری شکایت کنم و مراحلش چیه؟
شهر کرمانشاه

مشاوره حقوقی جرایم پزشکی
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با مراجعه با دادسرای جرایم پزشکی از پزشک شکایت کنید که با ارجاع به پزشکی قانونی تشخیص داده خواهد شد

به مهر
امکان طرح شکایت موجود است
به دادسرای جرائم پزشکی به شکایت شما رسیدگی خواهد کرد و در این راستا کارشناس تعین می گردد

سلام شکایت خویش را در دفتر خدمات قضایی ثبت و پس از معرفی به نظام پزشکی و ادامه ماجرا پیگیری فرمایید

به دفتر خدمات الکترونیک قضایی مراجعه و شکواییه ثبت کنید.

سلام
با مراجعه با دادسرای جرایم پزشکی از پزشک شکایت کنید که در تهایت با ارجاع به پزشکی قانونی تشخیص داده خواهد شد

با سلام ابتدا به نظام پزشکی مراجعه کنید تا درصد قصور یا تقصیر مشخص وسپس طرح شکایت در دفتر خدمات قضایی ومراجعه به دادسرا