ترک انفاق با شرایط عسر و حرج شامل حالم میشود برای طلاق؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۲۷۰ #88792757

سلام سه ماهه بنا بر خرجی ندادن بیکاری و فریب در مورد اموال منقول و غیر منقول همسرم به خانه پدرم رفتم.
در طول ۲ سال زندگیم یک ریال بهم پول نداده و خرجمو بابام داده
بعد رفتنم به منزل پدرم میبینم هفته ای ۵۰ الی ۸۰ تومن بحسابم پول میزنه ظاهرا که الان شده سه ماه واریزیشون ۲۵۰ تقریبا ماهی
میتونم ترک انفاق شکایت کنم یا خیر؟
در طول زندگی بنا بر ۲ سال ندادن نفقه میتونم شکایت و طلاق بگیرم؟
لطفا راهنماییم کنین سپاسگذارم از شما وکلای صبور

مشاوره حقوقی طلاق از طرف زن
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

"با سلام"
دادخواست مطالبه نفقه دهید
کارشناسی و میزان آن مشخص میگردد

با سلام
برای اخذ حکم طلاق از دادگاه ، بایستی شش ماه متوالی زوج نفقه ای به زوجه پرداخت نکرده باشد و نیز این امر توسط زوجه برای دادگاه اثبات و محرز گردد
برای مطالبه نفقه دادخواستی بر علیه زوج در دادگاه تنظیم ، تا امر به نظر کارشناسی ارجاع و میزان نفقه تعلقی به شما مشخص گردد

بله می توانید شکایت کرده وتقاضای طلاق کنید

ابتدا اظهارنامه و سپس دادخواست مطالبه نفقه از زمان عقد نکاح مطرح بنمایید تا رسیدگی و به کارشناسی ارجاع شود.