آیا میشود در قولنامه ذکر نمود که پرداخت کننده رهن، اینجانب هستم؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۲۶۱ #88762576

با سلام
برادر بنده پول پیش رهن خانه ندارد و بنده قصد دارم مبلغ رهن را پرداخت کنم.
آیا می شود در قولنامه بنگاه مستاجر برادرم قید شود پرداخت کننده رهن بنده و شرط تمدید یا عودت پول رهن را رضایت بنده ذکر کنند و در پایان مدت اجاره پولم را به من عودت ندهند؟
مضاف بر اینکه احتمال اینکه همسر برادرم مهریه اش را به اجرا بگذارد وجود دارد در این صورت پول رهن به او خواهد رسید یا خیر؟
با تشکر

مشاوره حقوقی قرارداد اجاره
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام واحترام
بله می توانید در قولنامه قید کنید که مبلغ رهن ا شما گرفته شده و باید به شما عودت داده شود که در این صورت بابت مهریه قابل توقیف نمی باشد

بله میتوانید چنین شرطی را بگذارید و پس از انقضای مدت اجاره وجه به شما بایستی مسترد شود و قابل توقیف نیست

بله میشود در اجاره نامه قید شود ، پرداخت کننده رهن شما هستید

سلام درج این شرط امکان پذیر است و این مبلغ به عنوان مهریه قابل توقبف نیست .

سلام

می توانید در قرارداد اجاره قید کنید که وجه الودیعه را شما پرداخت کردید و شرط شود که باید به خودتان مسترد شود
اگر خانم برادرتان مهریه اش را به اجرا گذاشت با توجه به موارد مصرح در اجاره نامه وجه الودیعه با توجه به اینکه با مالکیت شما تصریح شده قابل توقیف نخواهد بود

بله امکان این امر وجود دارد. باید قرار داد را یک متخصص بنویسد. در این صورت همسر ایشان نمی تواند ادعایی نسبت به رهن داشته باشد.

باسلام
بله شما میتوانید همچین شرطی را در قولنامه درج کنید و با وجود این شرط پول پرداختی از جانب شما باید به شما عودت گردد . و درخصوص درخواست مهریه از جانب همسر برادرتان ایشان نمیتواند پول پرداختی از جانب شمارا توقیف کند . چون جز اموال برادرتان نیست