سوال درمورد شخصی که از طریق گول زدن خواهرم قصد بردن آبروی خانواده مان را دارد ولی خواهرم این را نمیفهمد.

پرسیده شده
۱ پاسخ ۶۵۴ #8876

شخصی خواهر نوجوانم رو فریب داده و با اون دوست شده راستش کنترل خواهرم از دستم رفته هر بار به یه بهانه ای کاری میکنه که خواهرم باهاش تماس بگیره یه بار میگه که چند نفر میخاستن آبروتو ببرن نذاشتم
یه بار میگه با یه اشاره میتونم آبروتو ببرم
دوس ندارم کار به دادگاه بکشه آبرریزی بشه فقط میخام راهنماییم کنید که چطور تهدیدش کنم که بترسه که دست از سرمون ورداره

اگر الان آنلاین هستید لطفا جوابمو بدید اگر بعدا میخونین لطفا جواب رو به ایمیلم بفرستید. ممنونم

مشاوره حقوقی مزاحمت تلفنی
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بهترین راه این است که ابتدا مسالمت آمیز مشکل پیش آمده را حل نمایید در غیر اینصورت چنانچه شخص مورد نظر باعث مزاحمت می شود تحت همین عنوان از ایشان شکایت نمایید.