آیا هدایایی که به همسرم داده ام را میتوانم پس بگیرم ؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲۷۷ #88750089

سلام من 9 ماهه ازدواج کردم همسرم مهرشون رو اجرا گذاشتن خواستم ببینم چگونه انگشترهای طلایی که براشون خریدم و چادر و هر چیز دیگه ای که تا به امروز داده ام رو بگیرم؟
تمامی این ها فاکتور خریدشون آمادس و پیش منه و عکس هم و شاهد هم داریم برای اینکه این ها رو به خود خانم دادیم.
خواستم ببینم چگونه درخواستشو بدم به چه صورت که قبل از اینکه متوجه بشند یه وقت اون هارو بفروش نرسونند که به مشکل بخورم؟ روند کار چیه

مشاوره حقوقی خانواده
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام هدایا بعد از عقد در صورتی که عین هدایا موجود باشد قابل مطالبه هست معمولا دیده شده خانمها ادعای فروش را مطرح نموده و یا وجود هدایا نزد خود را انکار میکنند در اینصورت راه بجایی نخواهید برد .هرچند عده ای از قضات عقد نکاح را معوض معنوی میدانند و هبه دوران بعد از عقد را غیر قابل رجوع میدانند