آیا میتوان توافق مالک قبلی با شهرداری را که هیچ ترتیب اثری نداده اند لغو کرد؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۱۵۹ #88698353

من یک زمین ۲۰۰ متری را خریده ام که ۷۵ متر از آن از طرف مالک قبلی برای گرفتن پروانه ساخت به شهرداری واگذار کرده و ۳ و نیم میلیون هم پول برای پرداخت به ایشان در شهرداری لحاظ شده ولی نه پروانه رت گرفته و نه پول را . شهرداری الان به ما میگه که شما هیچ حقی از این ۷۵ متر ندارید

مشاوره حقوقی قراردادهای خرید و فروش
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بستگی به متن توافقی که با شهرداری امضاء نموده دارد . بدون اطلاع از قرارداد و جزئیات آن نمیتوان اظهارنظری نمود .

اگر موضوع توافق جهت فرایند اخذ و صدور پروانه‌ می باشد ، لذامرتبط به ملک میباشد و شهرداری نمی تواند بدون عوض آن را تصاحب نماید. مگر این که کمیسیون توافقات موعدی برای اعتبار توافق در نظر گرفته باشد که در این صورت نیز فقط میتواند در محاسبه و ارزیابی ، اقدام‌به به روز نمودن ارزش میزان مساحت ماخوذه و وجه نقد با عوارض معینه نماید.