اعسار از پرداخت محکوم به و تعدیل تقسیط مهریه از طرف زوج در شرایطی که هنوز رای قطعی نشده باید طبق رای قبلی مهریه پرداخت شود؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۲۲۹ #88677209

با سلام،زوج پیش قسط و ۲ قسط از مهریه را پرداخت کرده یک ماه قبل از موعد قسط سوم زوج درخواست اعسار از پرداخت محکوم به و تعدیل تقسیط زده و دادگاه بدوی آن را پذیرفته و از ۷ ماه به ۱۱ ماه تغییر داده در حالیکه هنوز فرصت تجدید نظرخواهی هست و رای قطعی نشده و موعد قسط بعدی سکه فرا رسیده ۱. آیا باید تا قبل از قطعی شدن رای طبق رای قبلی همان ۷ماه یک سکه پرداخت شود؟؟؟؟؟ یا چون دادگاه بدوی اعسار از پرداخت محکوم به و تعدیل تقسیط را پذیرفته باید منتظر جواب قطعی ماند؟

مشاوره حقوقی اعسار از پرداخت مهریه
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
تا قبل از اینکه رای تعدیل اقساط قطعی نشده، اقساط مهریه باید مطابق حکم سابق پرداخت شود.

سلام مانعی در خصوص تقاضای تقسیط قبل از قطعیت وجود ندارد تا قطعیت رای ب روال سابق میبایست اقساط پرداختدگردد

تا زمانی که قطعی نشده رای طبق اقساط قبلی باید پرداخت کنید

سلام. تا قبل از قطعیت رای ، اقساط باید مانند سابق پرداخت گردد

تا قبل از قطعی شدن رای تعدیل ، اقساط باید مانند قبل پرداخت شود

تا زمان قطعیت رای جدید تعدیل اقساط ، پرداخت ها باید مطابق حکم سابق صورت پذیرد .