پدری میخواهد سند خانه را به همسرش صلح عمری کند اختیارات همسر چیست؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۲۹۹ #88665113

با سلام.
۱. آیا پدر میتواند سند را به دونفر ( همسر و یک فرزندش ) صلح عمری کند؟
۲. آیا بعد از فوت پدر، همسر( مادر ) میتواند به یکی از فرزندان صلح کند؟
۳. آیا بعد از فوت پدر فرزندان اجازه انحصار وراثت دارند؟

مشاوره حقوقی صلح
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
۱-بله میتوانند به هر چند نفر صلح نمایند.
۲-بله ممنوعیتی در این خصوص وجود ندارد.
۳-در خصوص سایر اموال ایشان ممنوعیتی وجود ندارد.

سلام ۱.بله میتوانند ۲.مادر سهم خودش را میتواند صلح کند و موردی نداره ۳.انحصار وراثت برای بقیه ماترک نسبت به صلح ارثی نمیبرن

پاسخ هر سه مورد مثبت است

سلام
۱بله می تواند در زمان حیات اموال خود را به هرکس بخواهد و به هرطریقی منتقل نماید
۲. پاسخ سوال دپم هم مثبت می باشد چون همسر مالک مال می باشد۳. نسبت به مابقی اموال بجا مانده از پدر می توان تقاضای انحصار وراثت جهت تعیین وراث و تقسیم اموال نمود